Artistiek Team HVDK

Regisseur en speldocent Marjolein de Buijzer

Over de no-nonsense regisseur en schrijver van vermakelijke verhalen.

Marjolein de Buijzer is de zelfstandig entertainment professional die als regisseuse en speldocent verbonden is  aan HVDK. Ze is al 20 jaar werkzaam in het muziek- en theatervak, zowel op als rondom de planken. Ze werkte als docente en regisseuse voor Factorium Tilburg en de Muziektheatervooropleiding Focus. Als regisseuse en tekstschrijver produceerde ze voorstellingen voor verschillende theatergroepen, musical verenigingen en de Efteling. Samen met haar collega Aukje Kerkhof produceerde  ze onder andere de succesvolle Supertolle Schlager Schwestern en Nicky & Simone. Beiden graag geziene podiumacts op festivals zoals Zwarte Cross  Paaspop en lowlands, op tentfeesten en evenementen.
Ze zijn op de social media kanalen te vinden onder de bedrijfsnaam Firma Buitenspelen.

Projectmanager en Vocal Coach Emanuelle Redzaj

Emanuèlle Redžaj is op haar 12de lid geworden van de” Ulftse Nachtegalen”, een bekend jeugdkoor uit Gelderland. Hier kwam zij in aanraking met de verschillende muziekstijlen en koos eerst om de vooropleiding van de “Broadway Academy” te volgen, destijds in Rosmalen nu gevestigd te Amsterdam. Toch heeft zij gekozen voor de Klassieke zang. Zij volgde de vooropleiding klassieke zang te Enschede bij Lodewijk Meeuwsen. Daarna heeft zij de vakopleiding gevolgd te Utrecht bij Eugenie Ditewig. Emanuelle heeft o.a. in producties als” Jeckyll & Hyde”, “Ben je thuis voor het donker”, Dido & Aeneas en in het tv-programma “Una Voce Particolare” als finaliste gestaan. Zij volg(de) Masterclasses en lessen bij Sigrid van der Linden, Maarten Koningsberger, Ernst Daniël Smid en Willem Nijholt. Zij zingt in het dames kwartet Quattro Colori en treedt daarnaast op als soliste bij verschillende gelegenheden. Ook heeft zij zich verder bekwaamd in de zangtechniek EVTS en Universal Voice System bij Anja Kwakkestein.

Daarnaast heeft Emanuelle al meerdere Muziek(theater) projecten gemaakt voor Heart for Arts en is nu verbonden als projectmanager aan HVDK.

Repetitor Anke Kuiper

Is onze repetitor die Emanuelle muzikaal zal begeleiden vanachter de piano tijdens de repetities.

Met haar decennia aan ervaring en afgestudeerd docent basisonderwijs, koordirigent, piano- en muziekdocent en heeft gewerkt aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN). In de regio Arnhem-Nijmegen-Enschede geeft zij privéles piano en dirigeert zij koren (Nivonkoor, Giovedi Sera, het Stembureau, Fields of Gold en Heart for Arts).Terug